Vučić: Pozvao sam Trampa da poseti Srbiju

Izvor: RTS, 20.Sep.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Pozvao sam Trampa da poseti Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom SAD Donaldom Trampom u Njujorku i pozvao ga da poseti Srbiju. Prema nepotvrđenim informacijama RTS-a, američki predsednik je prihvatio poziv, saznaje RTS.
Vučić je prisustvovao večeri koju je Tramp sa suprugom Melanijom priredio za šefove država i vlada učesnika Generalne skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << UN i pozvao ga da dođe u posetu Srbiji.

Američki predsednik je, prema još nepotvrđenim informacijama, prihvatio Vučićev poziv.
Vučić je na Tviteru objavio fotografiju sa predsednikom SAD uz poruku: "Sa predsednikom SAD u Njujorku. Pozvao sam ga da poseti Srbiju.
Predsednik Vučić boravi u Njujorku na zasedanju Generalne skupštine UN, gde je imao i niz bilateralnih susreta sa svetskim zvaničnicima. Vučić je prisustvovao otvaranju Poslovnog foruma "Blumberg global", na kom je razgovarao sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.
Uskoro opširnije... 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.