Vilanova se vraća na klupu 25. marta

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilanova se vraća na klupu 25. marta

Direktor fudbalskog kluba Barselona Karlos Reksač potvrdio je će se trener Tito Vilanova vratiti na klupu 25. marta.
(FOTO: Rojters)
Strateg Katalonaca se od decembra oporavlja od operacije tumora na pljuvačnoj žlezdi, a poslednja dva meseca nalazi se u Njujorku.
Vilanovu je u tom periodu menjao pomoćnik Đordi Rura.
Tito će ponovo biti sa nama od 25. marta>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rekao je Reksač lokalnim medijima.
Ekipa Barselone trenutno vodi na tabeli španske Primere sa 13 bodova više od drugoplasiranog Reala iz Madrida.
Tim sa Nou Kampa u utorak se plasirao i u četvrtfinale Lige šampiona, posle ubedljivog trijumfa nad Milanom od 4:0 u revanšu osmine finala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilanova se vraća na "Kamp nou" 25. marta

Izvor: Press, 14.Mar.2013, 12:07

Strateg Katalonaca se od decembra oporavlja od operacije tumora na pljuvačnoj žlezdi, a poslednja dva meseca nalazi se u Njujorku...Vilanovu je u tom periodu menjao pomoćnik Ðordi Rura...- Tito će ponovo biti sa nama od 25. marta - rekao je Reksač lokalnim medijima...Ekipa Barselone trenutno vodi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.