United grupa preuzela bugarski Vivakom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

United grupa preuzela bugarski Vivakom

United grupa, u čijem sastavu je i srpski kablovski operater SBB, postigla je dogovor o kupovini Vivakoma, najvećeg telekomunikacionog operatora u Bugarskoj.

Ova akvizicija je druga po redu od marta 2019. godine, kada je investicioni fond BC Partners, sa sedištem u Njujorku i Londonu, kupio United Grupu u jednoj od najvećih transakcija u regionu.

Akvizicija će, kako se navodi u saopštenju, ubrzati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rast United Grupe, koja posluje u šest zemalja regiona.

Vivacom pruža usluge preko 1.8 miliona korisnika i prva je telekomunikaciona kompanija u Bugarskoj, koja pruža napredne servise, kao što su optički internet, mobilna telefonija i digitalna televizija, privatnim i poslovnim korisnicima.

Očekuje se da će transakcija biti okončana u drugom kvartalu 2020. godine, nakon dobijanja dozvole od antimonopolske komisije.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

United grupa preuzela bugarski Vivakom

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2019

United grupa, u čijem sastavu je i srpski kablovski operater SBB, postigla je dogovor o kupovini Vivakoma, najvećeg telekomunikacionog operatora u Bugarskoj...Ova akvizicija je druga po redu od marta 2019. godine, kada je investicioni fond BC Partners, sa sedištem u Njujorku i Londonu, kupio United...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.