Uloga arhitekata u pandemiji tema onlajn seminara

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2020, 08:46

Uloga arhitekata u pandemiji tema onlajn seminara

Kolika je potreba za javnim prostorom, koja je uloga arhitekata u pandemiji i kako bi oni mogli sprečiti narednu krizu, teme su 4. onlajn seminara koji organizuju članovi "Mladih ambasadora". Vebinar će se održati u četvrtak, 14. maja od 18 sati, a predavač će biti Adam Frampton, arhitekta i direktor kompanije Only If, dizajnerskog studija za arhitekturu i urbanizam iz Njujorka.

Serija otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz celog sveta se nastavlja, a mladi ambasadori pozivaju sve da im se pridruže i podele znanje sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija.

Na temu "Budućnost arhitekture" govoriće Adam Frampton, docent na Visokoj školi za arhitekturu, planiranje i očuvanje na Univerzitetu Kolumbija. Trenutno je i docent, na Univerzitetu u Kentucki, Koledžu za dizajn. Koautor je publikacije “Gradovi bez zemlje“ koji preslikava hongkonške trodimenzionalne mreže pešačkog prometa i javnog prostora - navode organizatori.

Dodaju i da su Framptonovi radovi i istraživanja izloženi u 12, 14. i 16. Venecijanskom bijenalu, Muzeju moderne umetnosti, Izlogu umetnosti i arhitekture, Centru za arhitekturu i Institutu Van Alen, Njujork. Radio je kao saradnik u Kancelariji za metropolitansku arhitekturu (OMA) u Roterdamu i Hong Kongu od 2006. do 2013. godine.

Učešće je besplatno, ali je neophodno prijaviti se za slušanje seminara, preko ovog linka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.