Sve holivudske lepotice na jednom mestu

Izvor: B92, 08.Maj.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve holivudske lepotice na jednom mestu

Gala veče u Metropolitan muzeju u čast dizajnerki Mijučije Prade i Else Skjapareli okupilo je sinoć na crvenom tepihu mnoge poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, mode, čak i sporta koji su nosili najmodernije kreacije poznatih dizajnera, prenose svetske agencije.

Gala večeri prisustvovale su zvezde kao što su supermodel Žizel Bundšen i njen suprug Tom Brejdi, Džesika Bil i Džastin Timberlejk, pevačica Rijana, glumice Gvinet Paltrou, Sara Džesika Parker, Hajdi Klum, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Florens Velš.

Glavna i odgovorna urednica američkog izdanja modnog magazina ''Vog'' Ana Vintur bila je domaćica ovogodišnjeg događaja i nosila je belu dugačku Prada haljinu sa zlatnim motivom jastoga.

Glumica Hilari Svonk nosila tamno crvenu dugačku haljinu pripijenu uz vrat, koja je kreacija Majkla Korsa, Sara Džesika Parker nosila je dugačku Valentino haljinu sa cvetnim printom i sa dugačkim rukavima, dok je pevačica Lana del Rej došla u kreaciji Džozefa Altuzara.

Glumica Skarlet Johanson za ovu priliku je obukla Dolče i Gabana haljinu sa perlama i tilom, Bundšenova je nosila asimetričnu usku crnu svetlucavu dugačku haljinu Živanšijevog dizajnera Rikarda Tiskija, koji je takođe obukao i Liv Tajler, Kanje Vesta, Runi Maru, Ališu Kiz i Bijonse, koja je nosila glamuroznu crnu haljinu sa ljubičastim dugačkim šlepom.

Pevačica Rijana je nosila crnu kožnu haljinu sa motivima krokodilske kože koju je kreirao Tom Ford, dok je glumica Kamila Bel nosila boje slonovače haljinu Ralf Loren.

Ove godine izložba u Metropoliten muzeju bila je posvećena Mućiji Pradi i Elzi Šipareli. Događaj su posetile mnoge zvezde, koje su uglavnom bile u Pradinim kreacijama, mada je bilo i onih koje su se odlučile za neke druge kreatore.

U našoj galeriji možete pogledati ko su bile zvezde večeri.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.