Sting u gostima kod Vuka i Nataše Jeremić

Izvor: Mondo, 25.Okt.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sting u gostima kod Vuka i Nataše Jeremić

Predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić sa suprugom Natašom ugostio je čuvenog pevača Stinga i njegovu ženu Trudi Stajler.

Pevač Sting sa suprugom Trudi Stajler posetio je u četvrtak Vuka i Natašu Jeremić u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Ispod zastave UN i Srbije ćaskali su o politici, muzici i koncertima u Beogradu, a sliku susreta je predsednik Generalne skupštine UN podelio preko društvenih mreža – "Facebooka" i "Twittera", prenose "Novosti".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sting u društvu Vuka Jeremića

Izvor: CrveniTepih.com, 26.Okt.2012, 00:41

Vuk Jeremić je fotografiju, na kojoj se vidi, da sa svojom suprugom Natašom uživa u prijatnom razgovoru sa Stingom i njegovom suprugom Trudi Stajler, podelio na svom Fejsbuk profilu. Poznati muzičar je posetio Vuka u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku, a pričali su o muzici, politici kao i mnogim...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Sting kod Vuka Jeremića

Izvor: Poznati.info, 26.Okt.2012

Predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić sa suprugom Natašom ugostio čuvenog pevača i njegovu ženu Trudi Stajler..STING sa suprugom Trudi Stajler posetio je u četvrtak Vuka i Natašu Jeremić u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku...Ispod zastave UN i Srbije ćaskali su...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.