Slavni glumac posle tuče završio iza rešetaka

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni glumac posle tuče završio iza rešetaka

Holivudski glumac Alek Boldvin uhapšen je pošto je, posle svađe oko parking mesta ispred njegove kuće u Njujorku, udario drugog vozača.

Boldvin je optužen za napad i uznemiravanje, a AP prenosi da je glumac vozača navodno udario u lice tokom svađe.

Policija je saopštila da je Boldvin (60) priveden nešto pre 14 sati po lokalnom vremenu u Vest Vilidžu na Menhetnu.

Boldvin je tvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da član njegove porodice ima pravo na parking mesto ispred kuće na koje se parkirao drugi vozač. Njih dvojica su počela da se svađaju i guraju, a onda je Boldvin udario 49-godišnjeg vozača koji je prevezen u bolnicu zbog bolova u vilici.

Portal TMZ navodi da se drugi vozač "ubacio" na mesto gde je Boldvin nameravao da uparkira vozilo.

Bi-Bi-Si prenosi da je američki predsednik Donald Tramp, koga Boldvin imitira u televizijskom šou programu "Saturday Night Live", upitan o hapšenju glumca, odgovorio: "Želim mu sreću".

Alek Boldvin je pušten pritvora u kome je proveo dva sata. Pred sudom bi trebalo da se pojavi 26. novembra.

Poznatog glumca je policija na Menhetnu privela i 2014. godine, jer je vozio bicikl u suprotnom smeru u jednosmernoj ulici i navodno psovao policajce.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKANDAL U HOLIVUDU Uhapšen poznati glumac, a razlog je HIT

Izvor: Blic, 03.Nov.2018, 09:30

Holivudski glumac Alek Boldvin uhapšen je u petak pošto je, posle svađe oko parking mesta ispred njegove kuće u Njujorku, udario drugog vozača.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.