Sekirom napao policajce u Njujorku

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sekirom napao policajce u Njujorku

Neidentifikovani napadač sekirom je napao grupu od četiri njujorška policajca koji su pozirali za fotografiju i tom prilikom ranio dvojicu.

Napadač je ubijen, a jedan od ranjenih policajaca je u kritičnom stanju. Jedna prolaznica je ranjena od zalutalog metka. Ona je operisana i sada se oporavlja u bolnici.

Policajci su patrolirali peške kada ih je jedan fotograf zamolio da poziraju za fotografiju, izjavio je portparol njujorške policije. Jedan čovek je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iznenada počeo da maše sekirom kojom je udario jednog policajca u ruku, a zatim je ponovo zamahnuo i udario drugog policajca u glavu, ispričao je portparol policije.

Druga dva policajca su pucala u napadača i usmrtila ga. Policajac koga je napadač udario sekirom u glavu, a koji ima 25 godina, nalazi se u kritičnom stanju posle operacije. Stanje drugog policajca koji ima 24 godine je stabilno.

"Još nije utvrđen motiv ovog napada", izjavio je policijski komesar Vilijam Breton. Sva četiri napadnuta policajca diplomirala su 8. jula na Policijskoj akademiji.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.