SRS: Đulijani i Vučić iz istog sela

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Đulijani i Vučić iz istog sela

Beograd -- SRS saopštila da je bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đulijani "poreklom iz Čipuljića kod Bugojna", kao i da" poznaje Aleksandra Vučića od detinjstva.

"Razlog Đulijanijeve podrške nije materijalne prirode, već je Đulijani rodom iz Čipuljića kod Bugojna, odakle je i Aleksandar Vučić, koga poznaje od malih nogu", navodi se u saopštenju radikala.

Radikali su naveli da je Đulijani bio jedan od zagovornika bombardovanja Srbije 1999. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je ranije danas rekao i Dragan Đilas, i da se zalagao za dolazak NATO kopnenih snaga na teritoriju Kosova i Metohije.

Đulijani je ranije danas rekao da njegova poseta nije plaćena.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS: Vučić i Đulijani se znaju od malih nogu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2012

Bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Ðulijani poreklom je iz Čipuljića kod Bugojna u Bosni i poznaje kandidata SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandra Vučića od detinjstva, tvrdi Srpska radikalna stranka (SRS)

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.