Razvode se Turston Mur i Kim Gordon iz Sonik juta

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvode se Turston Mur i Kim Gordon iz "Sonik juta"

Ko-osnivači alternativnog američkog rok benda "Sonik jut", gitarista Turston Mur i basistkinja Kim Gordon, razvode se nakon 27 godina braka.

"Razišli su se. Traže da se poštuje njihova privatnost i ne žele više od ovog da komentarišu", objavila je Ketrin Herik, portparolka grupe "Begars", vlasnika muzičke kuće benda "Matador".

Ovo je dovelo u pitanje budućnost grupe - iako je već najavljeno da će "Sonik" sledećeg meseca svirati na turneji po Južnoj Americi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dalji planovi su neizvesni.

Gordonova (58) i Mur (53) osnovali su bend u Njujorku 1981. Par, koji se venčao 1984, živi sa svojom 17-godišnjom ćerkom Koko u Masačusetsu. Upoznali su se dok je Kim bila u bendu CKM.

"Sonik jut" će turneju po Južnoj Americi početi nastupom u Buenos Airesu 5. novembra, a poslednji koncert održaće u Sao Paolu 14. novembra.

Povezane vesti: Roni Vud ostavio devojku jer je stalno želela da bude u centru pažnje Koncert grupe "Beady Eye" na sajtu "Blica" pratilo 10.000 ljudi Eksl Rouz se sve više goji Memoari Kita Ričardsa prodati u više od milion primeraka Grupi Kvin nagrada Ikona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.