Prvog dana prodano 725.000 primjeraka memoara Michelle Obama

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Nov.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvog dana prodano 725.000 primjeraka memoara Michelle Obama

NEW YORK - Knjiga Michelle Obama "Becoming" prodana je već prvog dana u 750.000 primjeraka, što je jedan od ovogodišnjih književnih rekorda, piše the Hollywood Reporter.

Ta brojka uključuje i prodaju i pretprodaju memoara bivše prve dame u SAD-u i Kanadi u tvrdom uvezu, kao i audio i e-izdanje, rečeno je američkoj novinskoj agenciji AP u izdavačkoj kući Crown Publishing.

Izdavač je odlučio povećati tiražu knjige s 1,8 na 2,6 milijuna primjeraka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<

Ove godine je veću prodaju prvog dana, sa 900.000 primjeraka, imala knjiga Boba Woodwarda "Fear: Trump in the White House", u izdanju kuće Simon & Schuster.

Knjiga "Becoming" podijeljena je u tri dijela, naslovljena "Becoming Me", "Becoming Us" i "Becoming More", a Michelle Obama u njoj piše o svom djetinjstvu, fakultetu, rasizmu, braku s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom i njihovim kćerima te iskustvu u politici.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Donald Tramp

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Prvog dana prodato 725.000 primeraka memoara Mišel Obame

Izvor: N1 televizija, 17.Nov.2018

Knjiga bivše prve dame SAD Mišel Obame "Becoming" prodata je prvog dana u 750.000 primeraka, što je jedan od ovogodišnjih rekorda, piše the Holivud reporter...Ta brojka uključuje i prodaju i pretprodaju memoara bivše prve dame u SAD-u i Kanadi u tvrdom povezu, kao i audio i e-izdanje, rečeno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.