Prodate prve tri karte za let za Njujork

Izvor: RTS, 18.Feb.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodate prve tri karte za let za Njujork

Po ceni od 399 evra prodate prve tri povratne karte za let Beograd–Njujork. Među kupcima premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasador SAD Kajl Skot.
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će narednih sedam dana biti tolika cena, nakon čega će biti nešto viša.

"Ja sam kupio za 399 dolara, sad i vi navalite >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer u narednih sedam dana će biti ta cena, a Dane (Kondić) će kasnije da podigne cenu za nekih 140, 150 dolara. Zato bolje kupujte odmah", poručio je premijer.
Naveo je da je najvažnije da Beograd postane centar regiona i da građani Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Grčke dolaze u Srbiju da bi direktno leteli za Njujork.
"Nema više presedanja – to je možda mala vest, ali veliki korak za Srbiju ka boljoj reputaciji naše zemlje i privlačenju velikog broja investitora", rekao je premijer na Sajmu turizma u Beogradu, na štandu "Er Srbije".
Rekao je i da je zahvalan "Er Srbiji", koja je pronašla način i finansijske mogućnosti da investira u taj let, koji mnogo znači ne samo za tu nacionalnu kompaniju, nego za celu Srbiju.
Ambasador SAD Kajl Skot rekao je da je direktan let bitan za turizam dve zemlje i da se nada da će sve više Amerikanaca moći da upozna lepote Srbije.
Prvi let za Njujork biće 23. juna.
Generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić rekao je da će od juna "Er Srbija" leteti pet puta nedeljno.
U periodu od 18. do 24. februara "Er Srbija" će imati promotivne letove po ceni od 399 evra u ekonomskoj klasi i 2.499 evra u biznis klasi sa uračunatim taksama i naknadama.
Letovi će se obavljati avionima "erbas A330-200" pet puta nedeljno i iz Beograda će polaziti u 7.30 ponedeljkom, utorkom i četvrtkom, a petkom i subotom će iz Beograda poletati u 12.55.
Povratni letovi iz Amerike će biti ponedeljkom, utorkom i četvrtkom od 14.40, a petkom i subotom od 19.30.
Generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić rekao je da se dolazak aviona očekuje u maju, a da je obuka pilota i osoblja u toku.
Vučić je na Sajmu obišao i štandove Blic žene, Turističke organizacije Srbije, Turističke oganizacije Beograda, "Etihada" i štand Slovenije.
Na štandu Turističke organizacije Beograda promotivno je prikazan spot za privlačenje turista sa azijskih tržišta u kojima se pojavljuje Bata Živojinović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratna karta za Njujork 399 evra

Izvor: Beta, 18.Feb.2016

Prodate su prve tri povratne karte za let Beograd-Njujork po ceni od 399 evra na Sajmu Turizma u Beogradu i narednih sedam  dana će biti tolika cena, nakon čega će biti nešto viša. Medju prvim kupcima su premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasador SAD Kajl Skot.On je naveo da je najvažnije...

Nastavak na Beta...

Prodate prve tri karte za let za Njujork

Izvor: Beta Video, 18.Feb.2016

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su prodate prve tri povratne karte za let Beograd-Njujork po ceni od 399 evra i naveo da su medju prvim kupcima on i ambasador SAD Kajl Skot. Vučić je najavio da će narednih sedam dana biti tolika cena, nakon čega će biti viša...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.