Premijerka Srbije započela radnu posetu SAD

Izvor: Beta, 27.Jan.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka Srbije započela radnu posetu SAD

Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je danas u Njujork i započela radnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama.Kako je saopštila Vlada Srbije, Ana Brnabić će 28. i 29. januara posetiti Kolumbus (Ohajo) i Atlantu (Džordžija).Ona će se sastati se u Kolumbusu sa guvernerom Ohaja Majkom Divajnom i sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Herisom.Ana Brnabić će razgovarati i sa kongresmenom Stivom Stajversom, koji je od januara kopredsedavajući srpskog kokusa u Predstavničkom domu američkog Kongresa, a ima i funkciju brigadnog generala u Nacionalnoj gardi Ohaja.Premijerka Srbije će u Kolumbusu razgovarati sa predstavnicima poslovne zajednice iz Ohaja.Obići će i državni univerzitet Ohaja, jedan od vodećih državnih univerziteta u SAD, gde će posetiti i Hilandarsku naučnu biblioteku.Tokom posete Atlanti, predsednica Vlade Ana Brnabić obići će kompaniju NCR, jednu od vodećih američkih tehnoloških korporacija koja posluje i u Srbiji.Brnabić će razgovarati sa menadžmentom NCR.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka Srbije započela radnu posetu SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je danas u Njujork i započela radnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama.Kako je saopštila Vlada Srbije, Ana Brnabić će 28. i 29. januara posetiti Kolumbus (Ohajo) i Atlantu (Džordžija)...Ona će se sastati se u Kolumbusu sa guvernerom Ohaja Majkom Divajnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.