Potukle se oko mesta na Nedelji mode

Izvor: Mondo, 14.Sep.2012, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potukle se oko mesta na Nedelji mode

Mesto u publici na reviji vrhunskog dizajnera jeste znak prestiža, ali baš da stvar dogura do batina?!

Jedna publicistkinja iz Njujorka tuži urednicu francuskog časopisa "Žaluz" i njenu majku jer su je napale na reviji Zaka Pozena na njujorškoj Nedelji mode.

Publicistkinja Lin Tesoro, koja je bila zadužena za PR na reviji, tuži Dženifer Ejmer i Mari Suskind-Žalu zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << incidenta koji se odigrao na Nedelji mode.

Dženifer i njena majka Mari došle su sa pozivnicama na reviju Zaka Pozena u halu Ejveri Fišer, ali im je saopšteno da više nemaju mesta jer je nekoliko redova stolica uklonjeno iz bezbednosnih razloga. Konkretno, gradski zvaničnici ocenili su da bi previše ljudi u toj hali značilo opasnost i preveliku gužvu u slučaju izbijanja požara.

Francuskinje su se naljutile, pozvale Tesoro da im objasni o čemu je reč, a zatim se posvađale sa njom. Dženifer i Mari su je i išamarale pred gostima.

"Priznajem da sam je udarila, ali to je bilo samo da bih je ponizila, jer je ona ponizila nas uklanjanjem naših stolica. Nije to bio jak udarac, samo mali šamar da bi znala da se sledeći put ne kači sa nama", objasnila je Dženifer.

Tesoroova traži milion dolara odštete zbog napada, klevete i nanetog duševnog bola, a o celom slučaju odlučiće sud na Menhetnu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.