Postanite vlasnik Bregovićeve gitare i Bebekovog cilindra

Izvor: Prva.rs, 20.Nov.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postanite vlasnik Bregovićeve gitare i Bebekovog cilindra

Aukcija povodom 40 godina "Bijelog dugmeta" u ponudi sadrži više od četrdeset retkih predmeta, od Fender gitare Gorana Bregovića koju je svirao na prvim nastupima "Bijelog Dugmeta", cilindra Željka Bebeka sa kojim se pojavljivao u TV emisijama, pa sve do originalnih fotografija Brajana Rašića sa članovima benda.
Datum održavanja aukcije biće naknadno objavljen.
Povodom jubileja, Goran Bregović i vokalni solista Alen Islamović nastavljaju turneju.
Oni će nastupiti 27. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << novembra u Čikagu, a potom 28. novembra u Njujorku, te 29. novembra u Torontu.
Zatim se vraćaju u Evropu gde će imati koncerte 13. decembra u Štutgartu, 27. decembra u Novom Sadu i 31. decembra na Trgu slikara u Budvi.
Izvor: blic


 
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.