Pojeo 70 hot dogova za povratak titule

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojeo 70 hot dogova za povratak titule

Džoi Čestnat, zvani "Ajkula", povratio je titulu u jedenju hot dogova danas u Njujorku, i pojeo je 70 ovih viršli u kifli, na godišnjem takmičenju organizovanom povodom 4. jula, Dana nezavisnosti SAD.

On je pojeo 70 hot dogova i kifli za deset minuta, najviše ikad pojedenih na ovom takmičenju i 17 više nego prošlogodišnji pobednik Met Stouni.

Čestnat je postavio svetski rekord 2013. kada je pojeo 69 hot dogova za 10 minuta, ali njegovih osam uzastopnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pobeda zaustavljeni su prošle godine kada je izgubio od Stounija.

Prethodno je u kategoriji žena Amerikanka Miki Sudo odbranila svoju titulu pobedivši u ovom takmičenju.

Ona je pojela 38 i po hot dogova i kifli za 10 minuta i osvojila titulu i nagradu od 10.000 dolara, treću godinu za redom.

Hiljade ljudi prisustvovalo je takmičenju na Koni Ajlendu u Njujorku.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.