Pogledajte spektakularni Modern Warfare 3 Redemption trailer

Izvor: GameInfusion.net, 09.Okt.2011, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte spektakularni Modern Warfare 3 Redemption trailer

 
Zaboravili ste na Modern Warfare 3 zbog ogromnog hype koji je Battlefield 3 stvorio? Activision će vas podsetiti da Call of Duty nije džabe najveća gejmerska franšiza na svetu novim Redemption trejlerom za Modern Warfare 3 koji prikazuje spektakularne detalje iz solo moda.

Naravno, budite spremni na klasičan miks hrapavo-nadrkanih glasova i eksplozivne akcije sa mnogo helihoptera, aviona i razaranja. Iz trejlera se vidi da je Modern Warfare 3 otišao najdalje: uništenje >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << je koncentrisano na svetske metroploe sa zapada: Nju Jork, Berlin, London i Pariz. Priča se dešava i u Africi i na drugim kontinentima. Zato se pripremite za ozbiljan globalni konflikt!

Za sve najave, vesti, trejlere, gameplay snimke i slike posetite Modern Warfare 3 u bazi igara. Ova pucačina izlazi 8. novembra za PC, Xbox 360 i Playstation 3.
 

 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.