Povlači se Andrea Pirlo

Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povlači se Andrea Pirlo

Legendarni Italijan završava fudbalsku karijeru u 38. godini

Andrea Pirlo (38) objavio je da će se povući iz profesionalnog fudbala u decembru ove godine nakon što mu istekne ugovor sa američkim MLS ligašem Njujork Sitijem.

Nekadašnji vezista Milana, Juventusa i reprezentacije Italije odigrao je samo 15 od mogućih 30 utakmica za Građane ove sezone, a pošto mu ugovor ističe poslednjeg dana ove godine, poručuje da je vreme da okonča veliku karijeru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"U nekom trenutku shvatite da je vreme za kraj. Svakoga dana se javljaju fizički problemi, ne možete da trenirate onako kako želite, jer stalno iskrsne neki problem. U mojim godinama, mislim da je gotovo. Nije da ne možete da igrate celu večnost, čak i do 50. godine, ali bih radije da radim nešto drugo", izjavio je Pirlo u intervjuu za Gazetu delo Sport.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAESTROVO ‘ZBOGOM’ FUDBALU: Podsetite se najlepših poteza iz karijere Andree Pirla (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2017

Mali je broj fudbalera za koje možemo reći da su svojim umećem obeležili epohu, a jedan od njih danas je saopštio da je kraj karijere na vidiku.. . Teško je zamisliti ekipe Milana, Juventusa ili reprezentacije Italije u poslednjih 15 godina bez Andree Pirla.. Neverovatni vezista bio je ključni...

Nastavak na HotSport.rs...

GOTOVO JE: Crno-bela legenda se povlači iz fudbala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2017

Dosta je bilo...Kakav udarac za najbitniju sporednu stvar na svetu! Iskusni vezista Andrea Pirlo (38) objavio je da će se povući iz profesionalnog fudbala u decembru ove godine nakon što mu istekne ugovor sa američkim MLS ligašem Njujork Sitijem...MARA SE ŠMINKA ZA ARSENAL: Zvezdin stadion dobija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.