Pesma Nila Dajmonda uteha za Boston

Izvor: Dzungla.org, 25.Apr.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma Nila Dajmonda uteha za Boston

NjUJORK – Pesma Nila Dajmonda „Sweet Caroline“ postala je izvor utehe nakon bombaškog napada na Bostonskom maratonu, a njena onlajn prodaja porasla je za 597 posto od tog nemilog događaja. Kompanija „Nilzen Saundsken“ saopštila je da će pevač donirati jedan deo novca od prodaje žrtvama terorističkog napada, prenosi AP. Za nedelju dana prodato je 19.000 digitalnih primeraka Dajmondove numere, a prošle nedelje prodato je 2.800 primeraka. „Sweet Caroline“ se do >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << danas prodala u 1,75 miliona primeraka. Ova numera je omiljena kod navijača američkog fudbalskog kluba „Boston Red Sox“. Ona nema nikakve veze sa Bostonom ni klubom, ali je klub počeo da je pušta na svojim utakmicama redovno još pre 10-ak godina. Numera „Sweet Caroline“ je iz 1969. godine i inspirisana je imenom Karoline Kenedi.
Opširnije na Novosti
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Sweet Caroline pesma utehe posle Bostonskog maratona

Izvor: Beta, 25.Apr.2013

NJUJORK, 25. aprila 2013. (Beta-AP) - Onlajn prodaja pesme Nila Dajmonda (Neil Diamond) "Sweet Caroline" iz 1969. godine, porasla je za 597 odsto, nedelju dana pošto je postala izvor utehe zbog pogibija ljudi u bomba.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.