PepsiCo najavio četiri milijarde dolara ulaganja u Meksiku

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Maj.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PepsiCo najavio četiri milijarde dolara ulaganja u Meksiku

NEW YORK - Američki prehrambeni div PepsiCo najavio je da će u sljedeće dvije godine uložiti četiri milijarde dolara u proširenje proizvodnje u Meksiku.

„Tim ćemo se ulaganjem fokusirati na jačanje našeg poljoprivrednog modela, infrastrukture, održivog razvoja i razvojnih programa zajednica", navela je kompanija u priopćenju.

Ulaganje se očekuje u ovoj i idućoj godini a uključuje gradnju nove >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << tvornice i otvaranje oko 3.000 novih radnih mjesta.

Tvornica će biti izgrađena u središnjoj meksičkoj državi Guanajuato i stajat će 109 milijuna dolara a trebala bi proraditi punim kapacitetom do 2025. godine.

Više od milijun dolara bit će uloženo u sirovine a u planu je i obnova razvojnog centra za poljoprivredu, poručuju iz meksičkog ogranka američke tvrtke.

Osim bezalkoholnih pića, PepsiCo proizvodi i grickalice i kekse, podsjeća dpa.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.