Njujork i Orlando najgori u istoriji!

Izvor: MVP.rs, 12.Apr.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork i Orlando najgori u istoriji!

Dva tima su ubacila 15 poena u drugoj četvrtini. Zajedno!

Prethodne noći u NBA ligi je odigrano šest utakmica, a jedna od onih u kojoj ni jedna od ekipa nije imala rezultatski imperativ održana je u "Emvej Centru". Orlando je dočekao Njujork i izgubio rezultatom 80:79. Ipak, pobeda Niksa nije ono po čemu će ovaj meč ostati upamćen, već druga deonica u kojoj su dva tima zajedno ubacila samo 15 poena! Oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << tako oborili negativan rekord NBA lige po broju poena u jednoj četvrtini od kada je uveden sat koji ograničava trajanje napada. Ukoliko je to nekome bitno, Niksi su drugu četvtinu dobili sa 8:7.

Kol Oldrič je predvodio goste sa 19 poena i 14 skokova, a pratili su ga Džejson Smit i Tim Hardavej Junior sa po 13 poena. Smit je dodao sedam skokova, šest asistencija i četiri blokade, dok je Hardavej Junior ubacio trojku za vođstvo svoje ekipe 80:77. Kod domaćih se istakao Viktor Oladipo sa 21 poenom, ali i veoma loših 8/25 iz igre. Nikola Vučević je zabeležio novi dabl-dabl učinak sa 12 poena i 13 skokova.

Njujork zauzima poslednje mesto na Istoku sa očajnih 16 pobeda i 64 poraza, dok je Orlando 13. u istoj konferenciji sa učinkom 25-55. Niksima su do kraja sezone ostala još dva duela. Prvo će gostovati Atlanti, a najgoru sezonu u istoriji franšize će zatvoriti u "Medison Skver Gardenu" protiv Detroita. Sa druge strane, Magičnima su ostala gostovanja Majamiju i Bruklinu.

(foto: Fernando Medina / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.