Nikolić i Vučić odlučni da zaustave korupciju

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Vučić odlučni da zaustave korupciju

Radiće po ugledu na bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) poručila je da su Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, kao novi predsednik Republike i gradonačelnik Beograda, odlučni da zaustave korupciju sa vrha, po ugledu na bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija.

Funkcionerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << SNS Zorana Mihajlović rekla je da je jučerašnjom posetom Đulijanija Beogradu, SNS dokazala da je moguće u Srbiju dovesti uticajne ljude iz celog sveta i nove investitore ako postoje konkretni planovi i odgovornost prema građanima.

"I, kao što je Đulijani rekao, korupcija se može uništiti samo ako postoji rešenost sa vrha, a Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić su spremni da se upuste u taj posao počevši od prvog dana svog mandata", kazala je Zorana Mihajlović, a prenosi SNS.

Ona je rekla da je Đulijani tokom posete Beogradu potvrdio stavove SNS da se, ako Srbija želi da privuče nove investicije, mora stvoriti povoljnija poslovna atmosfera i smanjiti birokratija.

"Srbija je izgubila već četiri godine, ne smemo dozvoliti da izgubi još četiri na reciklirana obećanja Demokratske stranke", rekla je Mihajlović.

Opšti izbori u Srbiji održavaju se 6.maja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SNS odlučna da zaustavi korpciju

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2012

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić odlučni su da zaustave korupciju sa vrha, po ugledu na bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija, poručila je danas Srpska napredna stranka (SNS).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.