Nike rasprodao Bryantovu kolekciju

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Jan.2020, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nike rasprodao Bryantovu kolekciju

NEW YORK - Nike je priopćio kako je putem online trgovine rasprodao kolekciju Bryantove sportske odjeće i obuće.

Bryantova suradnja s Nikeom započela je prije gotovo dva desetljeća i uključila je nekoliko hit proizvoda s oznakom “Kobe” kao što su AD, Zoom i NXT sportske tenisice.

Interes za proizvode marke Kobe također je porastao na internetskim stranicama preprodaje StockX-a, uključujući neke od njegovih najpopularnijih tenisica.

Bryant >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << je tijekom godina objavio stotine proizvoda u partnerstvu s Nikeom, od kojih su mnogi bili ljubitelji brzih obožavatelja koji su čak postali preferirana igračka obuća za igrače širom lige, stoji u izjavi StockX-a.

Prema ESPN-u, više od 100 NBA igrača ove je sezone nosilo tenisice s Bryantovim potpisom.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.