Nije kraj! Pirlo igra još jednom?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije kraj! Pirlo igra još jednom?

Šta kaže "Mocart"?!

Andrea Pirlo je ove godine okačio kopačke o klin, ali bi mogao da ih skine pre nego što se uhvati prašina, makar još jednom.

Italijan je prošlog meseca zvanično završio karijeru po isteku ugovora sa Njujork sitijem, ali sada na stolu ima zanimljivu ponudu.

Navodno, jedan klub iz Perua mu je ponudio da odigra još samo jedan meč i tako na najbolji mogući način promoviše nove dresove i najavi sezonu tamošnjeg Universitarija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Naime, iz Perua je stigla i potvrda da je tamošnji Universitario ponudio Pirlu da bude deo svečane i tradicionalne utakmice pred start sezone na kojoj klub promoviše ekipu, nove dresove i otvara sezonu.

Pirlo bi dobio pozamašnu sumu novca za još jednu utakmicu, što nije posebno inovativna ideja pošto je na sličan način deo takve jedne predstave takođe u Peruu bio i Ronaldinjo prošle godine.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.