Izvor: Blic, 10.Jul.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka plaća JOŠ 75 MILIONA EVRA žrtvama holokausta

Organizacija koja zastupa Jevreje koji su patili pod nacistima saopštila je danas da je Nemačka pristala da uplati još 75 miliona evra u fond za socijalno zbrinjavanje preživelih holokausta. Konferencija za jevrejske materijalne odštete od Nemačke, čije je sedište u Njujorku, saopštila je da će sa ovom uplatom fond sledeće godine raspolagati sa 480 miliona evra. Fond se brine o osobama koje su sve starije i osetljivije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nemačka plaća još 75 miliona evra onima koji su preživeli Holokaust

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2018

Organizacija koja zastupa Jevreje koji su patili pod nacistima saopštila je danas da je Nemačka pristala da uplati još 75 miliona evra u fond za socijalno zbrinjavanje onih koji su preživeli Holokaust...Konferencija za jevrejske materijalne odštete od Nemačke, čije je sedište u Njujorku, saopštila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.