Navijači Njujork sitija besni na Lamparda

Izvor: Beta, 01.Jan.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Njujork sitija besni na Lamparda

BEOGRAD, 1. januara 2015. (Beta) - Navijači Njujork sitija besni su na fudbalera Frenka Lamparda, koji je odlučio da ostane na pozajmici u Mančester sitiju do kraja sezone, preneli su u četvrtak britanski mediji.

Lampard (36) je letos potpisao za Njujork siti, pošto uprava Čelsija nije želela da mu ponudi novi ugovor, ali je odmah otišao na šestomeseču pozajmicu u Mančester siti.

Uprave Mančester sitija i Njujork sitija, čiji je vlasnik konzorcijum >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << iz Abu Dabija, dogovorile su se da 36-godišnji bivši engleski reprezentativac ostane u engleskom klubu do kraja sezone u Premijer ligi. On će tako propustiti prva tri meseca takmičenja u američkoj MLS ligi.

Navijači Njujork sitija javno su osudili odluku Lamparda da ostane u Sitiju.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Njujorkčani besni na Lamparda

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2015

Navijači Njujork sitija besni su na fudbalera Frenka Lamparda, koji je odlučio da ostane na pozajmici u Mančester sitiju do kraja sezone, preneli su britanski mediji...Lampard (36) je letos potpisao za Njujork siti, pošto uprava Čelsija nije želela da mu ponudi novi ugovor, ali je odmah otišao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.