Najpopularnija kriptovaluta ponovo u padu

Izvor: Capital.ba, 05.Jun.2021, 16:52

Najpopularnija kriptovaluta ponovo u padu

NJUJORK – Najstarija i najpopularnija svjetska kriptovaluta bitkoin danas je nastavila jučerašnji pad. Ovim digitalnim novčićem trenutno se trguje po cijeni od 35.990 dolara. Foto: SHUTTERSTOCK Tokom poslednjih 24 sata cijena bitkoina kretala se između 35.500 i skoro 38.000 dolara, a u ovom periodu zabilježio je pad od 2,15 procenata. Ako se posmatra poslednjih 7 dana, bitkoin je ipak u plusu, i to za 4 procenta. Tržišna kapitalizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << bitkoina trenutno ima vrijednost od 674 milijarde dolara. Druga najpopularnija kriptovaluta itirijum zabilježila je minimalan pad od oko 1 procenta, i njome se trenutno trguje po cijeni od 2.620 dolara. Sedmodnevni bilans itirijuma je “u zelenom”, pošto je ostvario rast od 11 procenata, a tržišna kapitalizacija trenutno premašuje 300 milijardi dolara. Kripto tržište je prošlog mjeseca doživjelo veliki pad, pošto su cijene skoro svih novčića drastično pale nakon niza negativnih izjava uticajnih investitora i biznismena. Takođe, odluke pojedinih državnih regulatornih tijela, posebno kineskih vlasti, dodatno su uticale na negativno kretanje vrijednosti kriptovaluta. Blic Чланак Najpopularnija kriptovaluta ponovo u padu се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Bitcoin nastavio trend opadanja

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2021

Najstarija i najpopularnija svjetska kriptovaluta bitcoin danas je nastavila jučerašnji pad. Ovim digitalnim novčićem trenutno se trguje po cijeni od 35.990 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.