Izvor: Blic, 17.Sep.2016, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju lične stvari Ronalda i Nensi Regan

Lične stvari bivšeg predsednika SAD Ronalda Regana i njegove supruge Nensi naći će se na prodaji koju će od ponedeljka organizovati aukcijska kuća Kristi u Njujorku.

- To je privatna strana jednog veoma javnog života - rekao je Džonatan Rendel iz Kristija, prenosi Rojters.

Očekuje se da će se na aukciji skupiti više od dva miliona dolara, a novac će otići Predsedničkoj fondaciji i institutu Ronalda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Regana.

- Ovo nije neverovatno raskošan stil života. Ima mnogo stvari iz njihovog zajedničkog života. Skovo sve je duplo. Oni su bili posvećeni jedno drugom i to se stvarno vidi - rekao je Rendel.

Ronald Reagan's boots and Nancy's gems are in Dallas before auction https://t.co/7GaVvYls7a pic.twitter.com/frM7TmCfUN

Među stvarima koje će biti na prodaju su nameštaj, nakit, ali i Reganove kaubojske čizme sa žigom predsednika SAD, poklon glumca Reksa Alena, za koje se očekuje da će dostići cenu od 20.000 dolara.

Na prodaji će biti i nakit Nensi Regan, između ostalog i njena dijamantska i zlatna ogrlica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AUKCIJA: Na prodaju lične stvari Ronalda i Nensi Regan

Izvor: Kurir, 17.Sep.2016

..."To je privatna strana jednog veoma javnog života", rekao je Džonatan Rendel iz Kristija, prenosi RojtersOčekuje se da će se na aukciji skupiti više od dva miliona dolara, a novac će otići Predsedničkoj fondaciji i institutu Ronalda Regana.."Ovo nije neverovatno raskošan stil života Ima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.