NYC: Autobusima švercovali oružje

Izvor: B92, 19.Avg.2013, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NYC: Autobusima švercovali oružje

Njujork -- Američka policija otkrila je grupu švercera vatrenog oružja koji su koristili međugradske autobuse za dostavu naoružanja u Njujork.

Agencija AP javila je da je uhapšeno 19 ljudi i da se sumnja da je u proteklih godinu dana prokrijumčareno 254 komada oružja u 45 transakcija.

Akciju krijumčarenja su vodile dve osobe iz Severne i Južne Karoline, koristeći jeftine autobuse koji su išli u njujorški Čajnataun. Kasnije su puške i pištolji preprodavani na crnom tržištu po tri puta višoj ceni u odnosu na nabavnu, navodi AP.

Šverc oružja je otkriven kada je policija u redove krijumčara ubacila prikrivenog islednika.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Autobisima švercovano oružje za Njujork

Izvor: Akter, 19.Avg.2013

Američka policija otkrila je grupu švercera vatrenog oružja koji su koristili međugradske autobuse za dostavu naoružanja u Njujork

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.