NOVA ATP LISTA: Razlika između Novaka i Karlosa je minimalna

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 08:17

NOVA ATP LISTA: Razlika između Novaka i Karlosa je minimalna

Nema sumnje ko će biti na čelu posle turnira u Njujorku.

Novak Đoković je i posle trijumfa nad Karlosom Alkarazom u finalu Mastersa u Sinsinatiju ostao na drugoj poziciji na ATP listi, ali ubrzo će se vratiti na tron.

Španac je prvi sa 9.815 bodova, dok naš as ima 9.795, što znači da će upravo sa tim bodovnim saldom njih dvojica doći u Njujork gde se igra US Open.

Ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma realno jeste da Đoković i prestigne Alkaraza nakon poslednjeg Grend slema u sezoni i da preuzme prvu poziciju.

Špnac brani titulu i to znači da u najboljem slučaju po njega može da ostane na istim bodovima, dok je Novaku prošle godine bilo zabranjeno da igra, pa bi već ulaskom u durgo kolo osvojio 45 poena koje ga vode na prvo mesto.

Treći na listi je Danil Medevdev (6260), zatim slede Holger Rune (4790) i Kasper Rud (4715).

Od Srba Laslo Đere je 34. Miomir Kecmanović je 45, dok je Dušan Lajović 52.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.