Izvor: Beta, 11.Jun.2012, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mjuzikl Once trijumfovao na dodeli Tonija

NJUJORK, 11. juna 2012. (Beta-AP) - Mjuzikl "Once" trijumfovao je sinoć na dodeli nagrada Toni, pošto je nagradjen sa osam trofeja, uključujući priznanje za najbolji brodvejski mjuzikl.

Nagrada za najbol..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mjuzikl "Once" trijumfovao na dodeli nagrada Toni

Izvor: Blic, 11.Jun.2012

Mjuzikl "Once" trijumfovao je sinoć na dodeli nagrada Toni, pošto je nagrađen sa osam trofeja, uključujući priznanje za najbolji brodvejski mjuzikl. ..Nagrada za najbolji dramski komad pripala je Pulicerom nagrađenoj predstavi o međurasnim odnosima "Clybourne Park" Brusa Norisa. Mjuzikl "Once",...

Nastavak na Blic...

Nagrade Toni dodeljene u Njujorku

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jun.2012

Mjuzikl "Once" trijumfovao je sinoć na dodeli nagrada Toni, pošto je nagrađen sa osam trofeja uključujući priznanje za najbolji brodvejski mjuzikl..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.