Mirjana Pantić: Život u Njujorku nije stao

Izvor: VOA, 01.Apr.2020, 04:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirjana Pantić: Život u Njujorku nije stao

Sa više od 43.000 obolelih i 1.500 preminulih – grad Njujork označen je epicentrom globalne pandemije koronavirusa. U gradu je trenutno na snazi mera ostanka kod kuće, koja podrazumeva da se dom može napuštati zbog obavljanja neodložnih poslova, odlaska kod lekara i u nabavku. Uprkos teškim okolnostima život u gradu nije stao, kaže za Glas Amerike, Mirjana Pantić, profesorka medija, komunikacija i vizuelnih umetnosti na Univerzitetu Pejs u Njujorku.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Zapis iz Njujorka: Ljudi su navikli da budu otporni na sve probleme

Izvor: VOA, 01.Apr.2020

Sa više od 43.000 obolelih i 1.500 preminulih – grad Njujork označen je epicentrom globalne pandemije koronavirusa. Trenutno je na snazi mera ostanka kod kuće, koja podrazumeva da se dom može napuštati zbog obavljanja neodložnih poslova, odlaska kod lekara i u nabavku. Građanima, međutim, nisu...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.