Kristen Stewart u elegantnoj crnoj haljini sa prorezima

Izvor: Press, 26.Okt.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristen Stewart u elegantnoj crnoj haljini sa prorezima

Kristen nas je oduševila svojom odevnom kombinacijom, koja je elegantna, zavodljiva i veoma classy.
foto: elle.rs
Glumica Kristen Stewart je poslednjih meseci veoma aktivna, te smo imali priliku da je viđamo na različitim eventima u Njujorku
Nakon promocije svog najnovijeg filma "Certain Women", Kristen je rešila da svojim prisustvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uveliča glamuroznu dodelu Elle Women nagrada koju svake godine organizuje američko izdanje Elle magazina.
Dodela nagrada se odnosi na najuspešnije žene iz sveta showbiznisa i modne industrije, koje svojim dostignućima predstavljaju izazov i ohrabrenje svim drugim damama širom sveta. 
Tako se među osam najuspešnijih žena koje su se pojavile na naslovnici magazina, našla i Kristen Stewart. 
Dvadesetšestogodišnja glumica se pojavila u savršenom izdanju na crvenom tepihu u Los Anđelesu, te se pridružila svojim kolegama sa kojima je sarađivala na filmu "Twilight",  Anni Kendrick, Dakoti Fanning, i Nikki Reed. 
Za ovu važnu proslavu, Kristen se potrudila oko svog izgleda te je u pravom smislu reči "blistala" na ovom događaju, i zasenila mnogobrojne zvanice.
Naime, za ovaj važan datum popularna glumica je odabrala da ponese dugačku haljinu sa prorezima, koji su istakli svu njenu ženstvenost i seksipilnost. Maksi haljina je pratila njenu liniju tela, dok su zanimljivi prorezi otkrivali deo ramena i ruku.
Ovo elegantno izdanje, Kristen je nadogradila crnim antilop salonkama na špic i lančićem oko vrata, koji je bio gotovo nevidljiv...

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.