Karmelo Entoni ponovo na parketu

Izvor: B92, 20.Mar.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karmelo Entoni ponovo na parketu

Najbolji košarkaš Njujork Niksa Karmelo Entoni oporavio se od povrede kolena i očekuje da će zaigrati protiv Orlanda u sredu.

"Osećam se dobro, bez sumnje, i noću i danju", rekao je Entoni dodavši da je koleno značajno bolje u odnosu na dan kada je osetio bol.

On je dodao da će mu biti potrebni minuti na parketu kako bi video koliko je koleno napredovalo, iako je već trenirao.

"Osećam razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prilikom jednostavnog trčanja, hodanja ili šutiranja, stvarno osećam razliku. Ne žurim sa povratkom, osećam se dobro baš kao i nekoliko proteklih dana“, dodao je Melo.

Trener Niksa Majk Vudson rekao je da će Entoni pomoći u napadu, segmentu u kom se tim muči u poslednje vreme.

"Veliki je plus imati Mela ponovo koji će pomoći našem napadu, a i sposoban je takođe da pogađa šuteve“, rekao je Vudson.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Entoni se vraća na parket

Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2013

Najbolji košarkaš Njujork Niksa Karmelo Entoni vraća se uskoro na parket, prenose američki mediji. On je istakao da ne oseća više bol u kolenu i da će na osnovu nekoliko minuta tokom utakmice znati koliko je koleno zaista oporavljeno.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.