KRIS BRAUN I RIJANA ZAJEDNO NA BINI?

Izvor: Kurir, 07.Feb.2012, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIS BRAUN I RIJANA ZAJEDNO NA BINI?

NJUJORK - Reper Kris Braun nastupiće na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada, događaju na kome se njegova karijera umalo završila pre tri godine.

NJUJORK - Reper Kris Braun nastupiće na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada, događaju na kome se njegova karijera umalo završila pre tri godine.

Reper je 2009. godine priznao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pretukao tadašnju devojku pevačicu Rijanu na žurci pred svečanu dodelu Gremi nagrada i bio je osuđen na pet godina uslovne zatvorske kazne. Neimenovani izvor je rekao AP-u da će Braun nastupiti u nedelju na ovogodišnjoj ceremoniji. Izvor je ovo ispričao pod uslovima da ostane anoniman zato što Braunov nastup nije zvanično najavljen.

Iako je nakon napada na Rijanu, popularnost Krisa Brauna znatno opala, pevač je napravio veliki povratak albumom "F.A.M.E."" (Forgiving All My Enemies) koji je dobio tri Gremi nominacije od kojih je jedna u kategoriji za najbolji R"n"B album.

Rijana će, takođe, nastupiti na šouu. Ona je nominovana za četiri nagrade, uključujući nagradu za album godine.

Braun i Rijana su trebali da nastupe na dodeli Gremi nagrada 2009. godine, ali se sve promenilo pošto je on napao pevačicu u ranim jutarnjim satima pre dodele nagrada. Od tada, Braun nije učestvovao na Gremijima, iako je bio nominovan u tri kategorije prošle godine.

Sudija je u februaru prošle godine reperu ublažio presudu za napad na Rijanu koja se tiče zabrane prilaska pevačici u narednih pet godina. Prethodna odluka sudije bila je da Braun (22) treba da bude udaljen 45 metara od 23-godišnje pevačice, ali ako zajedno prisustvuju nekom muzičkom događaju onda može da joj priđe na devet metara.

Na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada koja će biti održana 12. februara nastupiće i reper Kanje Vest, britanska pevačica Adel, reperka Niki Minaž, kao i grupa "Foo Fighters", koja je nominovana u šest kategorija. Dodelu nagrada svojim nastupom uveličaće kantri zvezda Tejlor Svift, kao i Keli Klarkson, prva pobednica takmičenja "Američki idol".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Chris ne sme da priđe Rihanni na Grammyju!

Izvor: Tracara.com, 07.Feb.2012

Pevač Chris Brown nastupaće na dodeli Grammy nagrada u Staples centru u Los Angelesu. Pre tačno tri godine, na zabavi pre dodele ovih nagrada Chris je priznao da je zlostavljao svoju tadašnju devojku, pevačicu Rihannu.Brojni svetski mediji preneli su da će Brown nastupati na Grammy nagradama, ali...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.