Joksimović: Važna prilika da Americi iznesemo stavove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović: Važna prilika da Americi iznesemo stavove

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović ocenila je da je današnji susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom u Njujorku odlična prilika da srpski predsednik iznese pozicije Srbije po brojnim temama, ali i da čuje pravce razmišljanja Trampove administracije, posebno o regionu i dijalogu Beograda i Prištine.

"Reč je o važnom sastanku Vučića sa Pompeom, jer brojna pitanja su već predugo išla preko tzv. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << duboke administracije koja decenijama na isti način percipira region i ulogu Srbije", rekla je Joksimović Tanjugu, upitana da prokomentariše najavljeni susret.

Ona smatra da je direktan susret na visokom nivou odlična prilika da predsednik Vučić prezentuje pozicije Srbije po brojnim temama, ali i da čuje direktno pravce razmišljanja Trampove administracije po brojnim pitanjima, a posebno prema regionu ali i dijalogu Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JOKSIMOVIĆ: Odlična prilika za Srbiju!

Izvor: RTV Pink, 20.Avg.2019

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović ocenila je da je današnji susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom u Njujorku odlična prilika da se iznesu pozicije Srbije po brojnim temama, ali i da čuje pravce razmišljanja Trampove administracije,...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.