Jelena Tomašević po treći put majka

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević po treći put majka

Manekenka Jelena Tomašević danas je po treći put postala majka. Ona je na svet donela i trećeg sina.
Majka i beba su dobro, a ime mališana se još ne zna. Jelena je već godinama u skladnom braku sa glumcem Branislavom Tomaševićem, a njih dvoje su roditelji Dušana i Bogdana koji će uskoro napuniti osam, odnosno šest godina.
Par se upoznao u Njujorku, a ljubav su nastavili u Srbiji. Svoj odnos i privatnost Bane i Jelena vešto čuvaju od javnosti.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Tomašević po treći put majka

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2016

Majka i beba su dobro, a ime mališana se još ne zna. Jelena je već godinama u skladnom braku sa glumcem Branislavom Tomaševićem, a njih dvoje su roditelji Dušana i Bogdana koji će uskoro napuniti osam, odnosno šest godina...Par se upoznao u Njujorku, a ljubav su nastavili u Srbiji. Svoj odnos...

Nastavak na Scandal.rs...

Branislav Tomašević i Jelena Ivanović:Τreći sin

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2016

GLUMAC Branislav Tomašević i njegova supruga, bivša manekenka Jelena Ivanović, postali su treći put roditelji. Jelena je na svet donela trećeg sina, ali još nije poznato kako će se dečak zvati. Par, koji već ima sinove Dušana (8) i Bogdana (6), upoznao se u Njujorku, ali bez obzira na to...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.