Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Vein sin potpisao za PSŽ

Timoti Vea, sin svojevremeno najboljeg igrača sveta Žorža Vee, krenuo je putem oca i potpisao prvi profesionalni ugovor sa Pari Sen Žermenom.
Mladi Timoti Vea je rođen pre 17 godina u Njujorku i igra na poziciji napadača, a fudbalska Evropa ga je upoznala prošle godine kadaje postigao het-trik protiv Ludogoreca u Ligi šampiona za mlade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Timotijev otac, slavni Žorž Vea, je tri godine igrao za PSŽ, od 1992. do 1995. godine, a bio je član i Monaka, Olimpik Marseja, Čelsija, Mančester Sitija i Milana. Nakon uspešne fudbalske karijere je otišao u političare i bio kandidat za predsednika rodne Liberije.
On je 1995. izabran za najboljeg fudbalera na svetu, a 2004. je uvršten u Top 100 igrača svih vremena po izboru FIFA. 
Pripremio: Branko Puzović
The post IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Vein sin potpisao za PSŽ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.