Glumica slučajno UPUCALA kolegu!

Izvor: Mondo, 20.Sep.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica slučajno UPUCALA kolegu!

Lepotica otkrila da je došlo do nezgode na snimanju filma.

Manekenka, glumica i pevačica Suki Voterhaus (26) priznala je da je "povredila nekoga" tokom snimanja predstojeće mračne komedije "Assassination Nation".

"Povredila sam nekoga. Metak je rikošetirao. Nisu videli tako nešto u proteklih 20 godina. Metak se odbio u čoveka i povredio ga. Nismo imali adekvatno treniranje za rukovanje vatrenog oružja. Neću da lažem, možda su nam svega sat vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pokazivali kako se šta radi", rekla je ona za "New York Post" tokom premijere filma.

Manekenka šutnula "vampira"! (FOTO)

Lepotica nije želela da otkrije ko je kolega koji je povređen, ali u filmu pored nje glume i Odesa Jang i Bil Skarsgard.

Suki je nedavno raskinula vezu sa glumcem Robertom Patinsonom, a pre toga je bila sa 17 godina starijim Bredlijem Kuperom.

"Šutnula" je i Bredlija Kupera!
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.