Finansijski savetnik u Trampovoj kompaniji predao se vlastima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2021, 13:56

Finansijski savetnik u Trampovoj kompaniji predao se vlastima

Glavni finansijski savetnik u kompaniji bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa predao se danas vlastima, dok Trampovoj organizaciji prete krivične optužbe, piše danas Njujork Tajms.

Alen Vajselberg došao je danas u zgradu Krivičnog suda na Menhetnu, navodi list, a očekuje se da se kasnije pojavi i predstavnik Trampove kompanije.

Ne očekuje se da će sam Tramp biti optužen tokom ove sedmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iako tužioci navode da se njihova istraga Trampove kompanije nastavlja, rekao je advokat bivšeg predsednika Ronald Fisketi.

Očekuje se da se optužbe fokusiraju na to da li su Vajselberg i drugi zvaničnici u kompaniji dobijali povlastice kao što su stanovi ili automobili za koje nisu plaćali najam, a da to nisu prijavljivali poreskoj službi, prenosi Rojters.

Optužnica protiv Vajselberga bila bi prva koja bi proistekla iz istrage Trampove kompanije, navodi agencija.

Tramp je negirao bilo kakve malverzacije i naveo da je istraga "lov na veštice" koji sprovode politički motivisani tužioci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Finansijski savetnik u Trampovoj kompaniji predao se vlastima

Izvor: Radio 021, 01.Jul.2021

Glavni finansijski savetnik u kompaniji bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa predao se danas vlastima, dok Trampovoj organizaciji prete krivične optužbe, piše Njujork tajms.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.