Evo kada Novak KREĆE u odbranu trona u Njujorku

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kada Novak KREĆE u odbranu trona u Njujorku

Organizatori US Opena objavili su satnicu prvog takmičarskog dana poslednjeg grend slema sezone. Na terenu ukupno šest predstavnika Srbije

U ponedaljak u Njujorku počinje US Open, poslednji grend slem sezone, na kojem Novak Đoković brani titulu.

Najbolji teniser sveta na teren će izaći već prvog dana, a osim njega Srbija će u ponedeljak na terenima Flešing Medouza imati još pet predstavnika.

Đoković će prvi meč igrati na stadionu Artur >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Eš, i to posle singla Zarine Dijaz i Ešli Barti, koji je zakazan od 18 sati po srednjeevropskom vremenu.

To znači da Đoković i Španac Roberto Karbeljas Baena neće izaći na teren pre 19.30 časova.

Monday’s Ashe schedule is stacked!Barty vs Diyas Djokovic vs Carballes BaenaSerena vs SharapovaFederer vs Qualifier: https://t.co/8wziLbBWpEpic.twitter.com/P5mqp1E52p

— US Open Tennis (@usopen) August 23, 2019

Osim branioca trofeja, prvog dana igraće i Dušan Lajović, koji je 27. nosilac, protiv Stiva Darsisa, i to prvi meč, od 17 časova na terenu broj 15.

U istom terminu na terenu broj 12 nastupiće i Janko Tipsarević. Njegov rival biće Amerikanac Denis Kudla.

Na terenu broj 14, kao treći duel dana postavljen je meč srpskih tenisera Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića, i on će biti na programu posle dva ženska singla, odnosno ne pre 20 sati.

U konkurenciji teniserki prvo kolo prvog dana igraće Ivana Jorović.

Srpska igračica sastaće se sa Poljakinjom Igom Svjatek na terenu broj šest i to nakon što se završi muški singl koji startuje od 17 časova.

US Open, poslednji grend slem sezone, na kojem je Novak Đoković trijumfovao tri puta (2011, 20015, 2018), igraće se za ukupni nagradni fond od 28.619.350 dolara.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STARTUJE POSLEDNJI GREN SLEM U SEZONI: Poznato kada Novak izlazi na teren, a kada ostali srpski teniseri!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2019

Organizatori US Opena objavili su satnicu prvog takmičarskog dana poslednjeg Gren Slema sezone. Na terenu će biti ukupno šest predstavnika iz Srbije. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.