Do Vesti putovao 50 kilometara

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2012, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do "Vesti" putovao 50 kilometara

Povodom dve decenije izlaženja "Vesti", našem dopisniku iz Gornjeg Milanovca javio se Mileta Kovačević, povratnik iz Amerike, koji kaže da ih je čitao od kada su se prvi put pojavile na kioscima u Njujorku, pa sve do povratka u Srbiju.

Mileta Kovačević: U Americi nisam mogao bez "Vesti"

 

- Do kioska na kojem su prodavane "Vesti" svakog dana putovao sam 50 km, kako bih pročitao šta se događa na prostorima bivše Jugoslavije, a posebno u vrene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << NATO agresije na Srbiju. Za Srbe u Americi ove novine su bile, i danas su, pouzdan izvor informacija. "Vesti" su uvek bile naša veza sa maticom Srbijom. Jednostavno rečeno, "Vesti" su za mene, ali i za mnoge druge, bile i ostale, nezaobilazni deo naše američke svakodnevice i naša veza sa Srbijom. Posebno smo se radovali kada pročitamo lepu reportažu o kraju iz kojeg potičemo. Na žalost, po povratku u Srbiju više ne mogu da čitam "Vesti", ali ih poštujem i izuzetno cenim kao novinu koja uvek, istinito i na vreme informiše naše ljude u svetu, kojima je veoma stalo do toga šta se dešava u Srbiji. "Vestima" u kojima rade profesionalci i koje se uvek služe istinom želim još jubileja - kaže Kovačević.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.