Devojčica (9) se obesila zbog tek rođenog brata

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica (9) se obesila zbog tek rođenog brata

Devojčica Džastis Vilijams (9) iz Bronksa u Njujorku počinila je samoubistvo u kupatilu porodičnog doma, i to nakon što je o tome obavestila porodicu.

Nesrećno dete je pronašla majka obešeno u tuš kabini, a policija veruje da se lišila života zato što nije mogla da se prilagodi rođenju svog brata. Devojčica je, inače, išla na terapiju od prošle godine, pošto je roditeljima priznala da ima suicidalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poriv.

Majka Tamika Tores (31), koja se ranije razvela od Džastisinog oca i preudala, krenula je u kupatilo da proveri šta se dešava, misleći da se Džastis predugo zadržala. Nesrećna žena je pronašla ćerku kako visi, sa belom posteljinom zategnutom oko vrata.

Tamika i Rejmond Tores bili su srećni posle rođenja deteta, ali to nije bio slučaj sa Džastis, koja je navikla da bude u centru pažnje, odakle je iznenada “izbačena“ od strane bebe koju je videla kao stranca i uljeza.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.