Dečak za 2.618 dolara naručio lizalice Sunđer Boba

Izvor: B92, 08.Maj.2021, 15:19

Dečak za 2.618 dolara naručio lizalice Sunđer Boba

Četvorodišnjak iz Njujorka je napravio porodici veliki račun kada je tajno naručio lizalice u obliku lika iz crtanog filma, Sunđer Boba, u vrednosti od 2.618 dolara sa Amazona.

Noa Brajant iz Bruklina je naručio 51 pakovanje u kojem je bilo po 918 lizalica da se isporuče u kuću njegove tetke, preneo je Gardijan izveštaj lokalne TV stanice ABC7.

Amazon je prvo rekao da neće odustati od porudžbine, pa dečakova majka, student pri socijalnoj službi, Dženifer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Brajant, mora da plati veliki račun.

Ali priča je dobila srećan završetak - Amazon je rekao da su u kontaktu sa porodicom Brajan i da će donirati lizalice lokalnoj humanitarnoj zajednici.

U međuvremenu, sajt "GoFundMe" je sakupio više od 11.000 dolara za pomoć dečaku i njegovoj porodicI.

Porodica je rekla da će sav dodatni novac koji je sakupljen ići u obrazovanje Noe, koji ima poremećaj autističkog spektra (ASD).

"Kao roditelj sa detetom koje ima SAD, donacija će biti namenjena dečakovom obrazovanju i dodatnoj podršci. Nemamo reči da opišemo koliko smo vam zahvalni, iskreno", napisala je Dženifer Brajant na stranici "GoFundMe."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dječak za 2.618 dolara naručio lizalice Sunđer Boba

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2021

Četvorodišnjak iz Njujorka je napravio porodici veliki račun kada je tajno naručio lizalice u obliku lika iz crtanog filma, Sunđer Boba, u vrijednosti od 2.618 dolara sa Amazona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.