Čestitke Kosovu na ulicama Njujorka!

Izvor: Mondo, 17.Feb.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke Kosovu na ulicama Njujorka!

U državi Njujork su, povodom 11. godišnjice sapoproglašene kosovske nezavisnosti, prištinske vlasti dobile čestitku u vidu šest bilborda koje je postavila firma lokalnih Albanaca.

Foto: MONDO/Dragana Todorović

Na "Youtube" kanalu firme "FreshAlb", na čijem sajtu piše da albanskoj dijaspori u SAD i Kanadi putem onlajn narudžbina isporučuju hranu sa Balkana, juče je postavljen snimak na kojem se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vide zakupljeni bilbordi sa natpisom na engleskom jeziku "'FreshAlb' želi Kosovu srećan dan nezavisnosti".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas novinarima na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji da je albanska dijaspora u Njujorku velika i da ona finansira lobiranje u korist Kosova.

"Kosovo deo Albanije" - politika Tirane i Prištine

"U Njujorku svakoga dana, a imaju stotine hiljada ljudi, po dolar izvajaju za kosovsku nezavisnost", kazao je Vučić.

U Prištini je danas obeležena 11-ta godišnjica tzv. državnosti.

Kosovo - 11 godina izneverenih očekivanja (FOTO/VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njujork: Na šest lokacija bilbordi sa čestitkama Kosovu

Izvor: B92, 17.Feb.2019

U saveznoj državi Njujork su, povodom 11. godišnjice samoproglašene kosovske nezavisnosti, prištinske vlasti dobile čestitku...Čestitiku su dobili u vidu šest bilborda koje je postavila firma lokalnih Albanaca...Na "Jutjub" kanalu firme "FrešAlb", na čijem sajtu piše da albanskoj dijaspori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.