Brnabićeva na prijemu kod Trampa VIDEO

Izvor: B92, 25.Sep.2018, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva na prijemu kod Trampa VIDEO

Njujork -- Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala u Njujorku prijemu koji je priredio predsednik SAD Donald Tramp, koji u sredu predsedava generalnom skupštinom UN.

Ona se našla među 200 svetskih zvaničnika koji su bar na kratko razgovarali s Trampom.

"Ne mogu da kažem da sam imala vremena za neki dugačak razgovor, ali sam mu se zahvalila za jedno novo razumevanje Srbije i jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvorenost prema Srbiji, da se razume naš stav i da se čuje naš glas", kazala je premijerka Srbije za TV Prva.

Na prijemu je, kako je dodala, bilo puno poznatih lica i partnera, starih saveznika i predstavnika zemalja s kojima još uvek imamo otvorena pitanja.

"Bilo je jako zanimljivo i korisno biti na jednom mestu sa svim tim ljudima", istakla je ona.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.