Brnabićeva na forumu Blumberg global

Izvor: RTS, 26.Sep.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva na forumu "Blumberg global"

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je poslovnom forumu "Blumberg global" u Njujorku, saopšteno je iz njenog kabineta.
U uvodnom obraćanju zvanicama, Majkl Blumberg je istakao važnost povezivanja u poslovanju. 

"Danas, više nego ikada pre, ključno je da se grade mostovi, a ne zidovi", poručio je Blumberg.
Konferencija se fokusira na benefite slobodne trgovine u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vreme kada veliki broj država zagovara protekcionizam, navodi se u saopštenju.
Glavni govornik na otvaranju foruma je britanska premijerka Tereza Mej. Ona je govorila o izazovima i opasnostima Bregzita, kao i o brojnim prilikama koje slobodna trgovina pruža.
Druga ključna tema "Blumbergovog" foruma su izazovi i promene koje donosi četvrta industrijska revolucija, i važnost obrazovanja za poslove koje budućnost donosi.

Na poslovnom forumu učestvuje veliki broj političkih i poslovnih lidera iz celog sveta, između ostalih i predsednik Švajcarske Alen Berse, premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern, norveška premijerka Erna Solberg, direktorka MMF-a Kristin Lagard, visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federika Mogerini, direktori vodećih svetskih kompanija i drugi.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KLJUČNO DA SE GRADE MOSTOVI, A NE ZIDOVI" Ana Brnabić danas na poslovnom forumu "Blumberg global" u Njujorku

Izvor: Blic, 26.Sep.2018

Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić prisustvovala je danas na poslovnom forumu "Blumberg global" u Njujorku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.