Anđelika Hjuston protiv trgovine krznom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelika Hjuston protiv trgovine krznom

Čuvena glumica Anđelika Hjuston izjavila je danas da podržava napore da se trgovina krznom zabrani u "Meki" modne industrije, Njujorku.

Hjuston je za "Dejli Njuz" rekla da je krzno bilo simbol "glamura i bogatstva", ali se sada stidi što je podržavala trgovinu krznom pre mnogo godina, prenosi AP.

Ona podržava zakone o zabrani trgovine krznom koji su predstavljeni u Gradskoj skupštini Njujorka i u zakonodavnom telu države Njujork.

Glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kaže da mnogi potrošači nisu svesni "groznog" lanca dobavljanja krzna. Prema njenim rečima, kojoti čije krzno krasi kapuljače i okovratnike mogu patiti danima u čeličnim zamkama pre nego što budu prebijeni na smrt.

Lovci na kojote za sebe tvrde da pomažu u kontroli populacije životinje koja se često smatra štetočinom, prenosi agencija.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.