Analitičar Bloomberga: Bitcoin ide na 100.000 dolara

Izvor: Capital.ba, 06.Mar.2021, 09:36

Analitičar Bloomberga: Bitcoin ide na 100.000 dolara

NJUJORK- Analitičar Bloomberga Mike McGlone danas je hrabro prognozirao da će bitcoin do kraja mjeseca skočiti na nivo od 100.000 dolara. McGlone je inače bio jedan od rijetkih analitičara koji je imao hrabrosti predvidjeti da će bitcoin skočiti na nivo od 50.000 dolara. Ovaj je analitičar u izvještaju o izgledima za mart napisao da, ako je pokazatelj zatvaranja Grayscale Bitcoin Trusta (GBTC) na svom najvišem diskontu ikad, onda on može „signalizirati bitcoinov uzlet na 100.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << američkih dolara. Grayscale premija, što je pomno promatrano mjerilo vrijednosti, završila je februars 2,7 odsto diskonta. McGlone je podsjetio na mart 2017. godine, kada je bitcoin potonuo na samo 1.000 dolara, da bi do kraja te godine bio katapultiran nanivo od 20.000 dolara. “Oštro smanjenje GBTC premije često je označavalo dno za bitcoin“, napisao je McGlone. “Povećana vjerojatnost [fondova kojima se trguje] u SAD-u, na temeljima lansiranja u Kanadi, stvaraju pritisak na cijenu povjerenja, ali zadržavanje uzlazne putanje vidimo kao vjerojatniji ishod.” Bitcoin je u petak oslabio na 47.120 dolara. GBTC je u četvrtak zatvorio 10,31 odsto niže, na 41,40 dolara. Zašto je to važno? Grayscale premija referenca je na razliku između vrijednosti udjela GBTC-a u odnosu na tržišnu cijenu udjela u njemu. McGlone je takođe primijetio povećanu zamjenu zlata bitcoinom u portfeljima što naziva “razboritom diverzifikacijom”. Seebiz Чланак Analitičar Bloomberga: Bitcoin ide na 100.000 dolara се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

"BITKOIN IDE NA 100.000 DOLARA!" Evo kada analitičar Blumberga očekuje da kriptovaluta duplira svoju vrednost

Izvor: Blic, 06.Mar.2021

Analitičar Blumberga Mike McGlone juče je hrabro prognozirao da će bitkoin do kraja meseca uzleteti na nivo od 100.000 dolara. McGlone je inače bio jedan od retkih analitičara koji je imao hrabrosti da predvidi da će bitkoin skočiti na nivo od 50.000 dolara, prenosi portal SEEbiz.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.