Amerikanci popustili: Rohani i Zarif IPAK PUTUJU U NJUJORK

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci popustili: Rohani i Zarif IPAK PUTUJU U NJUJORK

I zvanično potvrđeno.

SAD su izdale vize iranskom predsedniku i ministru spoljnih poslova Hasanu Rohaniju i Džavadu Zarifu, tako da će oni otputovati u Njujork na godišnju Generalnu skupštinu UN, saopštila je danas misija Irana u UN.

Portparol iranske misije u UN Alireza Mirjusefi potvrdio je Rojtersu da su vize izdate.

Zarif je ranije danas rekao da američki državni sekretar Majk Pompeo pokušava da "odloži izdavanje viza" za iransku delegaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
SMRTONOSNE "MUNJE": Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice, a za neke ćete sada PRVI PUT DA ČUJETE (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.